Wij staan voor kwaliteit, goede service en een eerlijke prijs!

Over ons

Rongen installatie is opgericht in oktober 2008 door Danny Rongen en Patricia Leijsten. In de 10 jaar daarvoor heb ik veel ervaring opgedaan als werknemer bij een installatiebedrijf. Omdat wij altijd al de ambitie hebben gehad om voor ons zelf te beginnen hebben we in 2008 de stoute schoenen aangetrokken en zijn we ons eigen installatiebedrijf begonnen. Inmiddels hebben wij een grote groep vaste klanten opgebouwd en komen er elke maand nog steeds nieuwe klanten bij. Hier zijn we erg blij mee en trots op.

Wat doen wij?

Wij werken voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Wij zijn een modern bedrijf wat veel ervaring heeft in de ‘traditionele’ werkzaamheden zoals verwarming, cv ketels, sanitair, zinkwerk en service en onderhoud. Echter we zijn ook met de tijd mee gegaan en we zijn ook actief met duurzame producten zoals zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen.

Onze kracht is dat we met u meedenken. Of het nu gaat om u te adviseren hoe we uw huis het beste kunnen verwarmen of mee te denken hoe we uw sanitair aan kunnen passen of vernieuwen. Veel plezier op onze website! 

Privacy & cookieverklaringen - Algemene voorwaarden